Kali Host Home Away From Home este un Apartament Hotel situat in centrul orașului compus din 7 apartamente.

Sunt apartamente pentru 1-2 persoane și apartamente mai mari care pot gazdui 7 persoane. Locul este ideal pentru organizare de trainiguri sau mini conferințe pentru cel mult 27 persoane.

Locurile turistice sunt la 5-10 minute distanța pe jos. Sunt 5 restaurante pe strada Călărașilor. Stația de autobuz este situat chiar in poarta imobilului.

Apartamente

Deci alege-ne

Tot apartamentul poate fii folosit de oaspeți noștri. Se poate prepara mâncăruri, cafea și ceai pe care punem la dispoziția clienților noștri.

LOCAȚIE CENTRALĂ
INCHIRIERE BICICLETE
PARCARE
STAȚIE DE AUTOBUZ
TELEVIZIUNE
INTERNET
BUCATARIE ECHIPATĂ
CAFEA ȘI CEAI
BAIE ECHIPATĂ
MAȘINĂ DE SPĂLAT

Galerie

Părerea oaspeților noștri

“Kali Host Home Away From Home este un loc adorabil în inima Târgu-Mureșului. Apartamentele sunt foarte bine dotate, curate și camerele sunt confortabile. Întradevăr m-am simțit ca acasă. Îți recomand din inimă dacă vizitezi Târgu Mureșului. Nu o să regreți!”

★★★★★
Buksa Emese

“Apartamentele Kali Host Home Away From Home mi-au oferit senzația de acasă. Este situate în centrul municipiului Târgu Mureș astfel poți ajunge cu ușurință pe jos oriunde. Am petrecut o seară în acest loc, și vreau să mă mai duc înapoi cît de curând. Camerele au fost confortabile și ne-am trezit odihniți. Totul funcționa bine și îți recomand să alegi această locație și simtete acasă.“

★★★★★
Tussay Szilárd

„Kali Host Home Away From Home Apartament este un loc frumos, curat și bine echipat într-o locație bună în inima orașului. Locul arată chiar mai bine decât în fotografii. Camera era foarte confortabilă și toată locația era adorabilă cu detalii speciale. O să te simți ca acasă. Îți recomand cu drag. „

★★★★★
Mező Anita

Atracțiile

turistice

Palatul Culturii
9 minute
Biblioteca Teleki
10 minute
Cetatea medievală
10 minute
Grădina Zoologica
35 minute

REZERVAREA ÎN TIMP

Rezervați cu cel puțin 3 luni dinainte și beneficiați de 15% reducere la rezervarea apartamentelor noastre